websites

Websites

Altijd online bereikbaar en toegankelijk op alle apparaten zijn? Dat kan met uw eigen website. Wij ontwerpen een website met een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u uw eigen content pagina’s kunt beheren. U krijgt een makkelijke handleiding zodat u direct aan de slag kunt.

Wij maken gebruik van het opensource systeem WordPress. Hiermee kunt u gemakkelijk content beheren, zodat u onafhankelijk met uw eigen website aan de slag kunt. SEO ofwel Search Optimalisation Engine. Hiermee meten wij het gebruikersgedrag door middel van Google Analytics. Op basis van deze informatie kunt u conversie optimaliseren.

Wij zorgen dat uw website responsive is. Een website die zich aanpast naar ieder scherm. Denk hier bij aan tablets en smartphones. Dezelfde content maar geoptimaliseerd voor het device waarmee de website word benaderd.

Veel gestelde vragen

websites

Webhosting. Regelen jullie dit of moet ik dit zelf doen?

De  website  kan  voor  u  worden  ondergebracht  bij  uw  huidige  hostingbedrijf.  Studio mxd  brengt  geen  kosten  in  rekening  voor  de  hosting  van  uw  website.  Wel  dienen  benodigde  gegevens  zoals  ftp-adres,  inlognaam  en wachtwoord aan Studio mxd te worden verstrekt. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een domeinnaam of hosting kunnen wij tegen een vergoeding van €129,- een stabiele webhosting voor u regelen.

Google Analytics. Wat kan ik hier allemaal mee?

Google Analytics is gratis software van Google welke u kunt gebruiken om vrijwel alle activiteiten naar, op en van uw website te meten en inzichtelijk te maken. Het doel van dit product is om u een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Hiermee kunt u dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van uw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men uw website verlaat, waar men op geklikt heeft en, het belangrijkste, welke bezoekers u het meeste opleveren.

Contactformulier. Wat als ik meerdere velden wil bij het contactformulier?

Wij maken onze websites op maat, dus ook onze contacformulieren. Mocht je meerdere velden willen is dit mogelijk.

Maatwerk. Ik wil graag een website op maat kan dit?

Wij altijd een passende offerte op maat. Neem contact op en wij zullen snel contact met u opnemen om persoonlijke wensen te bespreken.

Responsive. Werkt mijn website ook goed op mijn mobiel en tablet?

Wij zorgen ervoor dat iedere website die wij maken zich aanpast naar ieder scherm. Denk hier bij aan desktops, tablets en smartphones. Dezelfde content maar altijd geoptimaliseerd voor het device waarmee de website word benaderd.

Wordpress installaties. Ik wil graag alleen mijn zelf gekozen thema laten installeren. Kan dit?

Naast het bouwen van websites op maat bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen gekozen template professioneel te installeren.