vormgeving

Vormgeving

Unieke vormgeving op maat. Een logo, huisstijl, website, folder, flyer, poster, banner, visitekaartje en meer. Heeft u behoefte aan enkel een flyer? Of misschien een volledige huisstijl met website? Wij doen het allemaal.

Wij visualiseren graag voor u een unieke identiteit, en zorgen dat uw uitstraling aansluit bij u en uw doelgroep. Dit door middel van sfeer, vorm, kleur en typografie. Indien nodig kunnen wij een officieel huisstijl-handboek verzorgen. Alleen opzoek naar een logo of een update van uw huisstijl? Ook hiervoor kunt u ons benaderen.

Opzoek naar een nieuw ontwerp van uw visitekaartjes, een uitnodiging, brochure, poster, bestickering voor uw bedrijfswagen, enveloppen, briefpapier etcetera. Wij ontwerpen het allemaal! Wij zullen u van drukklare bestanden voorzien of het drukwerk voor u regelen. In beide gevallen kunnen wij u goed adviseren over papierkeuzes en afwerkingen.

Veel gestelde vragen

vormgeving

Ontwerpen en verzorgen jullie ook losse producten?

Ja, dan doen we ook! Heb je een ontwerp of drukwerk nodig  dan maken wij een offerte voor je op basis van jouw wensen.

Ik wil graag alleen een ontwerp ontvangen, zonder drukwerk. Kan dit?

Alle genoemde producten zijn los te krijgen, je kunt dus ook je eigen mix van producten maken. Denk bijvoorbeeld aan alleen een ontwerp voor een website.

Wat als ik unieke wensen heb? / Maken jullie ook pakketten op maat?

Wij kijken samen met jou naar de beste oplossingen en stellen we een scherp bundel samen. Dit kan bijvoorbeeld ook een combinatie van vormgeving, website en/of fotografie zijn.

Ik wil graag speciale afwerking bij mijn drukwerk. Is dit mogelijk?

Afhankelijk wat de afwerking moet zijn kijken wij naar de mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld een ander papiersoort zou willen behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Ik wil graag iets laten ontwerpen maar heb geen mooie, eigen afbeeldingen, wat nu?

Beeld is enorm belangrijk bij een media-uiting. Wij kunnen beelden op locatie schieten of de juiste beelden in een fotobeeldbank uitzoeken op basis van jou wensen.

Ik heb al een logo en identiteit, maar deze zijn toe aan een update. Kan dit?

Het is goed om te blijven kijken welke trends er zijn op het gebied van vormgeving. Wij maken op basis van bestaande ontwerpen hoe we dit kunnen omzetten naar de nieuwe richtlijnen.