styling

Styling & Fotografie

Bij het maken van een media-uiting is het belangrijk dat er beeld wordt gebruikt dat mensen aanspreekt. Bij ons heeft u de mogelijkheid mooie sfeerfoto’s te laten stylen en fotograferen van uw bedrijf of product.

 

Ons team is gespecialiseerd in styling en heeft alle kennis in huis om de identiteit van uw product of bedrijf zo goed mogelijk te presenteren aan uw klanten. Visuele communicatie is tegenwoordig steeds belangrijker. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

Wij beschikken over professionele fotografie apparatuur om u van mooi fotomateriaal te voorzien. Zo kunnen wij een compleet pakket aanbieden als u behoefte heeft aan uniek en persoonlijk foto-materiaal van uw bedrijf of product.

Ga voor eigen fotografie en styling

Wij verzorgen graag voor u mooie styling van uw product of ruimte om u zo goed mogelijk te presenteren. Wij bieden een aantal mogelijkheden  zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Voor ieder bedrijf verzorgen wij een zo een goed mogelijk passend concept en uitwerking.

Stylingadvies | algemeen

Studio mxd gaat graag met u om de tafel zitten om u van speciaal stylingadvies te voorzien. Wij kunnen een adviserende rol spelen m.b.t. styling van interieur en producten. We zullen u voorzien van een persoonlijk moodboard, met een kleurenpallet, bijpassende vormen en materialen. Dit zodat u een richting heeft voor uw huis, winkel, of presentatie van product.

vanaf €295,-

Productstyling & fotografie

Naast enkel stylingadvies kunnen wij ook uw product stylen en fotograferen. Er zal een moodboard worden gemaakt en vervolgens zullen wij een mooie afbeelding creëren van uw product.

vanaf €550,-

Interieurstyling & fotografie

Naast enkel stylingadvies kunnen wij ook uw ruimte stylen en fotograferen. Er zal een moodboard worden gemaakt en vervolgend zullen wij een mooie afbeelding creëren van uw interieur.

vanaf €850,-

Combineren? Kijk ook eens bij onze bundels voor websites en styling en ontvang korting op gecombineerde bundels.