Over Studio mxd

Studio mxd is een jong dynamische studio, gevestigd in Baarn.
Een prachtige locatie in het bos waar we goed bereikbaar zijn.

Studio mxd is een creatief bureau voor grafisch vormgeving en webdesign. Wij zijn gevestigd in het gooi en zijn werkzaam voor klanten in de regio en door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor o.a: creatieve communicatie, grafische vormgeving, merk identiteit, logo & huisstijl, websites, webshops, brochures, visitekaartjes en meer, alles is mogelijk!

Wij hechten veel waarde aan de inhoud en het concept van een ontwerp. Voordat we beginnen willen we begrijpen wie u bent, wat u doet, waarvoor u een bij ons komt en wat de verwachtingen zijn. Samen bepalen we een concept en overleggen over de details van het ontwerp. Persoonlijke aandacht en de wensen van onze klant staan centraal.

Met een passie voor vormgeven en verstand van development.

Even voorstellen

Studio mxd stelt zich graag aan u voor! Wie zitten er achter Studio mxd? Een ijzersterk team van twee professionals die elkaar perfect aanvullen; een goede mix!

maud-en-max

Maud

Is onze ontwerpster, gepassioneerd voor alles wat met styling, fotografie of grafisch vormgeven te maken heeft. In juni 2015 Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Allround Styling van Academie Artemis.

Max

De developer van ons team, afgestudeerd als interactief vormgever met een passie voor code. Nu al jaren werkzaam als fulltime webdeveloper met oog voor nette goed werkende code.

Benieuwd naar de mogelijkheden of toe aan een creatieve brainstormsessie? Vraag een offerte aan en wij nemen vrijblijvend contact met u op!